Vintage-Audio

Vintage-Audio … Verzamelen, Reparatie, Restauratie van Vintage Audio apparatuur.
Maar ook van Muziek Instrument versterking!

Wat is Vintage-Audio? Vintage Audio Almelo www.vintage-audio.nl

In het kort, mooie HI-FI apparatuur uit de jaren 60, 70 en begin 80.
Maar mijn voorkeur gaat uit naar in Japan geproduceerde apparatuur.
Denk daar bij aan merken zoals:

Pioneer Vintage Audio Harman Kardon Vintage Audio Sony Vintage Audio Kenwood Vintage Audio Technics Vintage Audio
Onkyo Rotel Akai Vintage-Audio

Vooral de uitzonderlijk hoge bouw kwaliteit, het karakteristieke uiterlijk en voor velen zelfs een nostalgische uitstraling.

Ik spoor Audio apparatuur op uit deze Vintage periode.
Het is zo jammer dat sommige van deze, vaak prachtig vorm gegeven apparatuur, misbruikt, ongebruikt en ongeliefd blijft rondslingeren en vaak in de afvalbak terecht komen.
vintage Audio Enschede Almelo www.vintage-audio.nl

Na het vinden, ga ik er mee aan de slag om de apparaten te herstellen zoals de fabrikant het bedoeld heeft of beter! Vaak gebruik ik originele onderdelen of (als het nodig is) worden nieuwe materialen en onderdelen/vervangers gebruikt maar bestaan die niet meer? Dan wordt het zoeken.

Tijd om de soldeerbout op te stoken!! 🙂
Vintage-Audio

dMarantz, Harman Karon, Pioneer, Denon, Dual, Luxman, Nikko, Sansui, Technics, Onkyo, Jvc, Rotel, Superscope, Akai, Yamaha, Sony, Kenwood, Sherwood, Marlux, Fender, Marschall, London City, Mesa Boogie, Kitty Hawk, Shaller, Trace Elliot, Japan, USA, Germany, Duitsland, Almelo, Enschede, Twente, Hengelo.

 

 

PS: Alle genoemde merk namen en gebruikte afbeeldingen/logos van merken zijn en blijven eigendom van de oorspronkelijke eigenaren. Deze worden ter faveure van het merk ingezet.  Ik noem het Gratis extra reclame voor het merk. Heeft u hier bezwaar tegen als eigenaar? Laat mij dit dan zo spoedig mogelijk weten en ik verwijder deze gratis reclame voor uw merk.

Vintage-Audio.nl

Verzamelen, Service, Repareren, Restaureren van Japanse HiFi apparatuur en Gitaarversterking met Vacuum Buizen, maar dan wel gezellig en met Vakkennis.

Muzikanten klikken hier ook

Muzikanten klikken hier ook Vintage-audio.nl presenteert        Gitaar (buizen) amp service, koffie, sterke verhalen, muzikanten, soortgenoten, muziek, iets anders, relaxed, geen onnozele commercie.

Het Vintage-Audio reparatie Lab

Het Vintage-Audio reparatie Lab De plek waar het allemaal gebeurd, onderzoek, meten, schoon maken, onderdelen opsporen, repareren, luisteren, solderen, opnieuw in-meten. Maar ook het contact met de buiten wereld.. Internet, muziek, mail, kantoor… Wat het Read more…

Kenwood KT-660L

Kenwood KT-660L Een Quartz Synthesizer AM-FM Stereo Tuner, of ik goed Nederlands “Radio”. Een no nonsense Radio/Tuner dat is de Kenwood KT-660L. Een zeer nette vondst in mijn eigen woonplaats. Ik kon hem niet aanzetten, Read more…

Onderzoek

Onderzoek Ik ben op dit moment met een onderzoek bezig naar veel merken en types Vintage-Audio apparatuur om deze tegen een redelijk prijs te kunnen inkopen, waar nodig te herstellen en beschikbaar te maken voor Read more…