Onderdelen. Hoe zit dat daar mee?

Vintage-Audio.nl maakt deel uit van een wereldwijd netwerk van liefhebbers, verzamelaars, Old stock en New Old Stock houders. Vaak zijn ze dus te vinden, echter dat is geen snel proces gezien dit op 100% vrijwilligheid gebaseerd is en geen (of vrijwel geen) commerciële belangen mee spelen.
Dat houdt vaak in dat verzendkosten vele malen hoger zijn dan de vergoeding voor de onderdelen.

Vintage Audio koopt met regelmaat N.O.S. (New Old Stock) voorraden in om deze vervolgens in de eigen voorraad op te kunnen nemen. Dat doen we b.v. met schakelaars, en of knoppen e.d.  maar ook met buizen.

Onderdelen. Hoe zit dat daar mee?

Voor instrument versterkers is een mooie voorraad van verschillende kwalitatief hoog aangeschreven merken buizen in huis, zowel fabriek gematched als handmatig gematched op door mij zelf ontwikkelde matching en test apparatuur.

Voor (bas) gitaren heb ik ook de nodige klassieke kwaliteits-onderdelen op voorraad zoals Klassieke CTS pots, 5 way switches, en “olie” tone control condensatoren etc.

Conclusie….Met de onderdelen voor zowel Vintage receivers als ook Muziek instrument versterkers zit het wel goed.

 

Dus heb je die oude gitaar, die mooie Tuner/versterker van je ouders of die gave gitaar versterker nog ergens staan en wil je die laten herstellen… Neem maar eens contact op