Het Vintage-Audio reparatie Lab

De plek waar het allemaal gebeurd, onderzoek, meten, schoon maken, onderdelen opsporen, repareren, luisteren, solderen, opnieuw in-meten.
Maar ook het contact met de buiten wereld..Internet, muziek, mail, kantoor…

Was het Vintage-Audio reparatie Lab in eerste instantie niet veel meer dan een stel stevige planken aan de muur met een soldeerbout en een stel luidsprekers, zo langzamerhand is de eveneens Vintage meet-apparatuur weer tot leven gewekt en stromen de “gewone” verbruiks artikelen de voorraad bakjes in.

Het is een beetje een dubbel gevoel om de ene “draden bakkerij werkplaats” waar ik met enige regelmaat toch te vinden was, langzaam steeds leger te zien worden.
Straks nog een flinke opruim actie en die bedompte binnen ruimte is niet meer of minder dan een goed geisoleerde ruimte voor… whatever ..

Het Vintage-Audio reparatie Lab is een met natuurlijk licht overstromende  ruimte, waar in de laatste paar jaar naar een multifunctionele toe gewerkt is.
Trots de verzameling Vintage Audio apparatuur aan de wand, plenty ruimte voor de herstel werkzaamheden, en ook nog eens lekker zitten luisteren naar de resultaten.

 

Wordt vervolgt