Ondanks dat ik veel tijd thuis spendeer door de Corona perikelen, kom ik bijna tijd te kort. In het kort:

Weinig tijd, veel gedaan, veel te doen.

tijd

Natuurlijk vraagt mijn reguliere werk de nodig tijd ook al werk je thuis, de 40 uur moeten wel gewerkt worden natuurlijk.  Beetje plichtsbesef is vrij normaal..

Daarnaast heb ik gewoon veel kleine projectjes.. eventjes dit eventjes dat, en natuurlijk wil mijn prachtige en lieve vriendin ook aandacht en zelfs de poezendame die dagelijks om mijn benen kronkelt moet eten drinken en knuffels hebben.
Als je het dan ook nog eens lekker last van de rug hebt… affijn ik loop te zeuren..

Er zijn wat apparaten bij gekomen .. en die staan nog niet online.. Ook is er een substantile verandering in de vaste luister installatie gekomen…. niet omdat het moest maar om dat je alles gedaan moet hebben… en dan nog iets heel analoogs naar aanleiding van de beslissing van ZIGGO om binnenkort toch echt met analoge radio op de kabel te stoppen.
Hier blijkt een erg plezierig bijwerking aan vast te zitten… ­čÖé

Over alles volgen nog berichten dus gewoon de site in de gaten houden…. Binnenkort meer in dit “Theater van Toon.”