Vintage Muziek instrument versterkers

Vintage Muziek instrument versterkers

Een nieuwe uitdaging, maar geen onbekend terrein, Vintage Muziek instrument versterkers .

Binnenkort vind u deze pagina via de nieuwe site  en URL www.musical-instruments.nl

In de jaren 80 totVintage Muziek instrument versterkers medio jaren 90 repareerde, ontwikkelde en modificeerde ik zo’n beetje alle grote merken muziek instrument versterkers.
Nu bekend is geworden dat ik met Vintage-Audio.nl weer bezig ben met reparatie, restauratie kwamen al snel verzoeken om me ook weer met muziek instrument versterking bezig te gaan houden.

  Vintage Audio Enschede Almelo www.vintage-audio.nl

Vintage AudioIk heb hier lang over na gedacht maar feit is dat veel Vintage reparatie kennis van deze apparatuur niet meer beschikbaar is.
Bekende muziekhuizen in Twente maken een kabeltje en vervangen een zekering, maar echt diepgaande kennis is moeilijk te vinden.

O Ja “een buisje prikken” kan iedereen, maar Vibrato systeem herstellen op een Fender Twin Reverb, of Channel switching in een Mesa Boogie herstellen is andere koek. Of uitzoeken waarom die Kitty Hawk transformatoren opblaast is een kwestie van diepgaande kennis.

Wanneer?Vintage Muziek instrument versterkers

Eind 2022 zal ook de muzikant  weer een goed reparatie adres hebben te weten Vintage-Audio.nl.   Lekker dichtbij in Twente.

Echter ook hier wordt het motto:

Het kost wat het kost en duurt zolang als dat het duren moet. En korting zoek je aan de onderkant van je broekspijpen.

Reparaties worden goed uitgevoerd, of helemaal niet.
Het voor mij niet belangrijk dat een reparatie economisch verantwoord is. Dat is jou eigen verantwoording.

Simpeler is het niet. Moeilijker ook niet.

Ik heb de kennis, de materialen en een wereldwijd netwerk om obscure originele onderdelen toch te kunnen krijgen. In datzelfde netwerk vind ik ook Remake onderdelen met originele specs of kan ik die laten maken.

Even samenvatten:

In 2022 krijgt de muzikant weer een goed en betrouwbaar adres voor herstel van zijn of haar versterkers, zolang het maar Vintage is. En een snaartje, pickgard, plectrum e.d…. heb ik ook hoor, net als een bak koffie en een goed gesprek.

Tot dan!

 

PS: Alle genoemde merk namen en gebruikte afbeeldingen/logos van merken zijn en blijven eigendom van de oorspronkelijke eigenaren. Deze worden ter faveure van het merk ingezet.
Zeg maar: Gratis extra reclame voor het merk. Heeft u hier bezwaar tegen als eigenaar? Laat mij dit dan zo spoedig mogelijk weten en ik verwijder deze gratis reclame voor uw merk.