Stil zitten was er niet bij.

Stil zitten was er niet bij.

Wat een nare Corona tijd hebben we achter de rug met z’n allen. Ik hoop werkelijk dat jullie deze crisis in alle gezondheid zijn doorgekomen.
Wij, (mijn vriendin en ik) hebben heel veel geluk gehad en zijn de afgelopen tijd gezond door gekomen. Maar Stil zitten was er niet bij.

Natuurlijk heb ik van de gelegenheid gebruik gemaakt om even lekker bij te tanken, de kleine huiskat te verwennen en alles weer eens goed op de rij te zetten. Na die eerste anderhalf uur 🙂 stond het besluit vast, DJ Auke draait door…(niet letterlijk natuurlijk).

Aan de slag.

We poetsen alles een keer extra schoon, zetten alles weer een mooie lik verf en vervang wat er bijna aan toe is. Dat maakt de DJ Booth nog beter, en de verlichting nog mooier. Daarin zijn ideeën die ik van jullie kreeg de afgelopen 5 jaar, ook in meegenomen.

Dat betekende dus veel uitzoek, selecteer & zoek werk, maar ook afscheid nemen van oude flightcases, oudere bekabeling en omarmen van nieuwe technieken, inrichten nieuwe flightcases, nieuwe apparatuur leren kennen en natuurlijk testen!

Mooie nieuwe spullen!

Er nieuwe versterkers gekocht, luidsprekers preventief gereviseerd, nieuwe en uitgekiende bekabeling, draadloze lichtsturing, nieuwe laptops voor Muziek en Licht, die elkaars vervanger gelijktijdig kunnen zijn.
Natuurlijk alles van gerenommeerde top merken in de professionele audio en licht wereld zoals  Stil zitten was er niet bij, en meer.

Nog meer?

Ja… er komt nog meer aan… Achter de schermen wordt hard gewerkt aan nieuwe teksten voor de site die de ADServices.nl en de DJ Auke.nl Sites en alle aanverwanten duidelijker, compacter en meer to the point moeten gaan maken. Dat gaat nog even duren, maar de planning is dit rond December 2021 ook gereed te hebben.

Nog genoeg te te doen dus!  Maar laten we vooral niet vergeten te feesten!  Al Zin in een feestje?