Studio 54 Edition

Studio 54 Edition.

Studio 53Crazy, Sexy, Cool! Dat zijn de enige woorden die deze Studio 54 Edition van de Soul Music Show een klein beetje kunnen beschrijven.

Soulfull and Funky is the music. Super speciale uitvoeringen en Remixes met de juiste klank, van bekende en minder bekende maar waanzinnig dansbare Soul en Dance Classics.

HistorieStudio 54 Edition

Eind jaren 70 was Studio 54 in Manhattan, New York The place to be.
Iedere grote en kleinere ster kon je daar tegen komen.  om een paar namen te noemen: David Bowie, Gloria Gaynor, Donna Summer, Freddy Mercury, Mick en Bianca Jager etc.

De Resident DJ was o.a. John (JellyBean) Benitez.  John was goed bevriend met o.a. de erg jonge Madonna.

Studio 54 EditioneDe Nightclub Studio 54 stond ook bekend om zijn Shirtloze serveerster, de Gay scene, het enorme hoge Drugs verbruik en belasting ontduiking. Die laatste twee feiten stond het voortbestaan in de weg en de deuren sloten definitief in 1979.

 

De Muziek

Maar de muziek was legendarisch! Grote Hits zijn daar “geboren” en veel Dance Classic artiesten doorgebroken.
Die muziek heeft Soul Man DJ Auke geïnspireerd tot het samen stellen van een ongelooflijk gave Dance Classic Show met uitsluitend de meest sexy Remixes ever gemaakt door zeer gerenommeerde Internationale DJ’s en door DJ Auke zelf natuurlijk.

Gecombineerd met uitbundige Dance verlichting, en zaal verlichting met een hoge Wauw factor maar ook de (als extra inzetbare) Sexy Dance Girls, de Paaldans demonstraties en de lekkerste Cocktails een uiterst Crazy, Sexy, Cool night out.

Boek deze show NU!!! 

Gezien de aard van deze show is de minimum leeftijd 18 geadviseerd.

Kleding advies Lady’s:

Classy Sexy Cool.. and don’t forget your High Heels and dirty dance moves!

Kleding advies heren:

Classy Suit, Hat, drop your shirt buttons way down, dance shoes and be sure you got the groves to move!

Respect the Dance floor! Respect the Dancers

No Sneakers, No Sportsware and No Caps Allowed