Soul-Music.nl met Soul Brother DJ Auke

Soul-Music.nl met Soul Brother DJ Auke

De gloednieuwe Soul-Music.nl Site met Soul Brother DJ Auke!Soul-Music.nl met Soul Brother DJ Auke

De Soul-Music Show
Dat betekend dansen, swingen, genieten van jouw muziek.

De muziek van James Brown, Sisters Sledge, Chic, The Jacksons, BT Express, Diana Ross, First Choice, George Duke, LTD, Barry White, Leon Haywood, Rose Royce, The Whispers, en noem ze maar op. Natuurlijk niet alleen uit de Motown “stal”.

 

De Soul Music collectie bevat niet alleen de jaren 70 en 80 maar ook pareltjes uit de Motown stal, Daptone records, vleugjes Nothern Soul, Funk, Jazzy Soul, en natuurlijk ook de “nieuwe artiesten” zoals Amy Winehouse, Bruno Mars, Mark Ronson, Brother Strut e.a.

 

Overtuigd? Boek dan nu de De Soul Music Show met DJ Auke voor een onvergetelijk feest!

 

Gewoon de grootste Soul en Dance Classics  uit de jaren 60, 70, 80 en nu waar op je heerlijk uit je dak kan gaan.  Geen flauwe grappen met pruiken of onzinnige verkleed partijtjes, maar lekkere Soul Music en vooral Dansen!

 

Daar staat DJ Auke voor meer dan 100% voor.  Boek nu of informeer naar beschikbare data.

Zoals al in de jaren 70 heel duidelijk hoorbaar werd, is DJ Auke DE  Soul DJ bij uitstek.
Door de Soul muziek keuze van DJ Auke was hij in de jaren 80 & 90 een zeer veel gevraagde DJ in de grootste Discotheken van Nederland.

 

Renaldo Odie Benson
Renaldo Odie Benson

In het begin van de jaren 90 werd het Soul hart van DJ Auke nog eens bevestigd tijdens een ontmoeting tussen The Four Tops en DJ Auke waarin door de Bass zanger Renaldo Benson (R.I.P.) de legendarische woorden sprak:

DJ Auke is a white Dude from the outside but mannn… he has a Big Black Music Soul.
“He must be black from the neck down 😉 ….

Thank you, Renaldo my friend. Still mis you like crazy.

 

 

Er is geen andere Soul man in Twente, of Overijssel en Gelderland die zoveel lekkere dansbare Soul en Disco Dance muziek uit jaren 70, 80 maar ook de latere Soul draait.

Soul-Music.nl met Soul Brother DJ Auke