Site nieuws

Site nieuws

Informatie over de ADServices site(s) of te wel Site nieuws

11 feb-2018

ADServices heeft al meer dan een jaar een veilige site! Site nieuws

U ziet in de URL balk een HTTPS:// en een slotje.
Dit houdt in dat u een certificaat beveiligde verbinding heeft met ADServices.nl

Niemand kan mee kijken met wat u op deze site doet. Dat geld ook voor DJAuke.nl , Soul-music.nl, DanceClassicNight.nl en mijn hobbie sites.
Al mijn sites worden automatisch naar een veilige URL omgeleid. Voor uw en mijn veiligheid.

Ik wil dat Internet een stuk veiliger is en weer leuk wordt.
Iedere site eigenaar die zegt dat het veel te duur is om een veilige site te bouwen die snapt niet waar het over gaat en slaat de plank mis. Uw Internet veiligheid gaat altijd voor op de belangen van de site eigenaar.

Dat dit een goed idee is bewijst Google met het volgende nieuws:
Google Chrome gaat websites zonder HTTPS vanaf juli markeren als ‘onveilig’

Wel zo’n lekker gevoel, want zo kunt u de beste DJ op een veilige manier boeken.

4 mei-2018

ADServices.nl heeft er domeinnamen bij!
http://www.soul-music.nl  http://www.soul-classics.nl & http://www.classic-soul.nl zijn toegevoegd aan het “arsenaal”  domein namen. Naar verwachting zal dit de vindbaarheid en de naamsbekendheid van DJ Auke en de primaire muziek keuze sterker gaan onderschrijven. Vooralsnog zijn de nieuwe domeinnamen gekoppeld aan bestaande pagina’s. Mogelijk dat dit nog aangepast gaat worden.

16 mei-2018

Europese wetgeving AVG vermelding op ADServices.nl op orde gebracht, de manier van gegevens verwerking geschreven en gepubliceerd. 

Het geeft een goed gevoel dat als je als een van de weinige DJ’s in Nederland kunt zeggen dat je 100% meewerkt aan de veiligheid van de privacy van potentiële klanten.

Augustus 2019

Het kan je haast niet zijn ontgaan.  De gehele Site heeft een grondig gedaante wisseling ondergaan.
Ik denk dat het er stuk leuker en frisser uitziet.  De komende tijd zal er textueel het een ander aangepast worden en…….. er komen meer keuze mogelijkheden maar ook een hele leuke toevoeging voor jou feest.

Wat dat is ga ik nog niet verklappen, want het is al eerder gebleken dat er Copie cats zijn die graag een geweldig idee stelen. Dus nog even geduld.