Vintage Musical instruments & Versterkers

Een nieuwe uitdaging, maar geen onbekend terrein.
Vintage-audio.nl Presenteert: Musical Instruments & Versterkers, waar muziek en vakmanschap elkaar vinden.

We zijn nog druk bezig met deze nieuwe site en URL www.musical-instruments.nl vorm te geven.
Hier onder alvast het verhaal.

In de jaren 80 totVintage Muziek instrument versterkers medio jaren 90 repareerde, ontwikkelde en modificeerde ik zo’n beetje alle grote merken muziek instrument versterkers.
Nu bekend is geworden dat ik met Vintage-Audio.nl weer bezig ben met reparaties, restauraties van HiFi apparatuur, kwamen al snel verzoeken om me ook weer met muziek instrument versterking bezig te gaan houden.  Vintage Audio Enschede Almelo www.vintage-audio.nl

Vintage AudioIk heb hier lang over na gedacht maar feit is dat veel Vintage reparatie kennis van deze apparatuur niet meer beschikbaar is.
Bekende muziekhuizen in Twente maken een kabeltje en vervangen een zekering en zullen “een buisje prikken”, maar een Vibrato systeem herstellen op een Fender Twin Reverb, of een Buizen eindtrap goed inregelen, of Channel switching in een Mesa Boogie herstellen is andere koek.
Maar ook uitzoeken waarom die Kitty Hawk transformatoren opblaast, is diepgaande kennis van vacuüm buis techniek voor nodig en die is moeilijk te vinden.Vintage Muziek instrument versterkers

Nu niet meer…. Ik ben terug 🙂

Wanneer?

Eind 2022 (LET OP….. 2022 wordt December 2023!!!!) zal dus ook de muzikant  weer een goed reparatie adres hebben te weten Musical-Instruments.nl En ook nog eens lekker dichtbij in Twente.

Echter ook hier wordt het motto:

Net zoals bij mijn Vintage-Audio.nl activiteiten geld voor Musical-instruments ook: Het kost wat het kost en duurt zolang als dat het duren moet. En korting zoek je aan de onderkant van je broekspijpen.

Reparaties worden door mij goed uitgevoerd, of helemaal niet.
Het voor mij niet belangrijk dat een reparatie economisch verantwoord is. Dat is jou eigen verantwoording.

Moeilijker is het niet. Makkelijker ook niet.

Ik heb de kennis, de materialen en een wereldwijd netwerk om obscure en/of originele onderdelen toch te kunnen krijgen. In datzelfde netwerk vind ik ook Remake onderdelen met originele specs of kan ik die laten maken.

Nog even samenvatten:

In 2022 krijgt de muzikant weer een goed en betrouwbaar adres voor herstel van zijn of haar versterkers, zolang het maar Vintage is. En een snaartje, pick-guard, plectrum e.d…. heb ik ook hoor, net als een bak koffie en het uitwisselen van sterke verhalen onder het genot van koele maar “hartverwarmende” vochtigheid .

Tot dan!

 

PS: Alle genoemde merk namen en gebruikte afbeeldingen/logos van merken zijn en blijven eigendom van de oorspronkelijke eigenaren. Deze worden ter faveure van het merk ingezet en hier getoond.
Dit noem ik: Gratis extra reclame voor het merk. Heeft u hier bezwaar tegen als eigenaar? Laat mij dit dan zo spoedig mogelijk weten en ik verwijder deze gratis reclame voor uw merk.