Europese AVG wetgeving

De Europese AVG wetgeving:
Als u een bericht via mijn site, telefonisch of via sociale media aan mij stuurt, krijg ik een aantal gegevens van u zoals uw naam, e-mail adres en telefoonnummer.
 U wil een feest organiseren en de muziek laten verzorgen door DJ Auke. Daar hoort een een zakelijke overeenkomst bij.
Ik gebruik uw gegevens voor het maken van onze zakelijke overeenkomst en bijbehorende afspraken.

Als de afspraken zijn nagekomen (het feest is geweest) kan het zijn dat ik nog 1 keer contact met op neem om bijvoorbeeld te vragen naar uw tevredenheid of om een recensie. Daarna verwijder ik 100% gegarandeerd uw gegevens, inclusief onze e-mail uitwisseling, tenzij u expliciet aangeeft dat dit niet nodig is, bijvoorbeeld omdat u in de toekomst vaker van mijn diensten gebruik wil maken.

Komen wij niet tot een overeenkomst, worden u gegevens en onze mail wisseling onmiddellijk verwijderd.

U kunt er op vertrouwen dat uw gegevens NIET geautomatiseerd worden verwerkt of in een database opgenomen. Uw gegevens worden ook NIET met andere bedrijven of personen gedeeld, tenzij u expliciet toestemming voor geeft bijvoorbeeld bij het vinden van een geschikt alternatief mocht ik bezet zijn op de door u gewenste datum. Ook doorverkoop aan derden van uw gegevens is uitgesloten.
Daarmee is het gegarandeerd dat u nooit SPAM of reklame mail van mij zult ontvangen.