Europese AVG wetgeving

Europese AVG wetgeving

De Europese AVG wetgeving:
Als u een bericht via mijn site, telefonisch of via sociale media aan mij stuurt, krijg ik een aantal gegevens van u zoals uw naam, e-mail adres en telefoonnummer.
Wij gaan een zakelijke aan. Daarom is het goed te weten hoe ADServices.nl en Sub site DJ Auke.nl, Vintage-audio.nl en Musical-instruments.nl met uw gegeven omgaan.

Ik gebruik uw gegevens voor het maken van onze zakelijke overeenkomst en bijbehorende afspraken.

Als de afspraken zijn nagekomen (het feest is geweest of apparaat hersteld m.a.w. “de dienst voltooid”) kan het zijn dat ik nog 1 keer contact met op neem om bijvoorbeeld te vragen naar uw tevredenheid of om een recensie. Daarna verwijder ik 100% gegarandeerd uw gegevens, inclusief onze e-mail uitwisseling, tenzij u expliciet aangeeft dat dit niet nodig is, bijvoorbeeld omdat u in de toekomst vaker van mijn diensten gebruik wil maken.

Komen wij niet tot een overeenkomst, worden u gegevens en onze mail wisseling onmiddellijk verwijderd.

Uw verbinding met mijn site is beveiligd met een SSL certificaat. Dat houd in dat niemand kan zien wat u hier doet, of welke gegevens u invult en achterlaat.

U kunt er op vertrouwen dat uw gegevens NIET geautomatiseerd worden verwerkt of in een database opgenomen. Uw gegevens worden ook NIET met andere bedrijven of personen gedeeld, tenzij u expliciet toestemming voor geeft bijvoorbeeld bij het vinden van een geschikt alternatief mocht ik niet beschikbaar zijn op de door u gewenste datum. Ook doorverkoop aan derden van uw gegevens is uitgesloten.
Daarmee is het gegarandeerd dat u nooit SPAM of reclame mail van mij of door verhandeling van uw gegevens door mij zult ontvangen.

Hoe zorgvuldig ik zelf ook om ga met uw privacy, is natuurlijk altijd wel een waarschuwing op zijn plaats.
Deze site is gebouwd met behulp van een Content Management S systeem (kortweg CMS).
Om bepaalde functionaliteit te verkrijgen wordt er gebruik gemaakt van Plug-ins.
Zowel het CMS als de Plug-ins worden meerdere keren per maand ge-update of bijgewerkt. Dit om uw veiligheid te garanderen voor zover dat binnen mijn macht is.

Zowel het CMS als de Plug-ins kunnen wel Cookies op uw apparaat achterlaten. Hier heb ik geen grip op.
Wil u dit niet, dan adviseer ik u in de eigenschappen van uw Browser het plaatsen van Cookies niet toe te staan. Ook kunt een advertentie Blocker installeren zoals Ad Blocker Plus
Mijn site zal in beide gevallen nog steeds prima om functioneren.