Verjaardagsfeest met DJ Auke

Verjaardagsfeest met DJ Auke.verjaardagsfeest

Dat betekend een daverend feest  wat zijn weerga niet kent. Als u een verjaardag groots wil vieren is dat meestal een mijlpaal bijvoorbeeld een 50 jarige of juist een speciale verjaardag  om welke reden dan ook. Dat houd slechts 1 ding in en dat is een Verjaardagsfeest met DJ Auke die voor u en gasten de muziek verzorgd.

Eigen inbreng.

Maar het betekend ook veel ruimte voor uw eigen inbreng, ruimte voor voor verzoekjes op de avond zelf, een sublieme lichtshow en een muzikaal feest afgestemd op u wensen.

Verjaardag

Bezoek.

Na het eerste contact kom ik bij u op bezoek om uw verjaardag te bespreken. Tijdens dat bezoek worden allerlei details besproken en worden uw wensen en eisen in beeld gebracht.

 

Advies.

U kunt uiteraard een gedegen advies van mij verwachten over het verloop van de avond. Ik maak immers veel verjaardagen en andere feesten mee en heb een goed beeld hoe een feest goed verloopt.

Uiteraard is mijn rol daar uitsluitend adviserend en niet bepalend.

Locaties.

Daarnaast kan ik u, als u dat wil, helpen met het vinden van een leuke of mooie locatie.
Geheel vrijblijvend, en zonder enige vorm van binding met de locatie. Dus objectief.
Ditzelfde geld voor eventuele catering, hoewel de locatie daar zelf al vaak in voorzien kan.

Alvast een idee hebben?

  • De Forelderij Enschede zeer geschikt voor onder de 100 personen
  • Het Tuin Restaurant Hengelo zeer geschikt voor 50 tot 150 personen
  • De Prinsen in Zenderen zeer geschikt voor onder de 100 personen
  • De Buren Boekelo zeer geschikt voor 50 tot 150 personen
  • Het Hampshire Hotel Hengelo zeer geschikt voor 50 tot 150 personen
  • De Hooischuur Nijverdal zeer geschikt voor 50 tot 150 personenDit is slechts een kleine greep uit de enorme hoeveelheid feest locaties die Twente en de Achterhoek rijk is

En meer.

Wil u meer? Dan kan dat… Geheel vrijblijvend kan alles overlegd worden. Het is immers uw verjaardag, uw feest!

U krijgt van mij (in goed overleg) een speciale en gepersonaliseerde verzoekjes pagina voor uw gasten waar van te voren al verzoek nummers kunnen worden opgegeven. (*  zie toelichting onder aan deze pagina). Bekijk hier een niet gepersonaliseerde voorbeeld pagina (werkt wel!)

Samen maken we uw verjaardag en uw verjaardagsfeest heel speciaal.
Neem contact met mij op om uw wensen te bespreken.

 

* Ik vind privacy heel belangrijk daarom is deze verzoekjes pagina is niet zichtbaar op de normale ADServices en DJ Auke site en wordt deze ook niet in Google zoek resultaten opgenomen.
Daarnaast is de volledige site beveiligd met een certificaat zoals bij de bank. De ingevulde gegevens komen niet online te staan en worden direct naar mijn mailbox verzonden.