U wil DJ Auke voor uw feest!

U wil DJ Auke voor uw feest!

Dan kiest u niet alleen voor de gezelligste DJ uit Twente, maar ook voor een zeer geroutineerde DJ voor wie een feestje bouwen een tweede natuur is. Een logische keuze dus, DJ Auke voor uw feest. Neem dus gelijk contact met DJ Auke op.Biografie

Maar wie is DJ Auke? Maak kennis met deze spraakmakende DJ uit Enschede.

De ouwe rot in het vak met bijna 30 jaar Disk Jockey ervaring achter de Toys of Joy (draaitafel), die jij kunt inhuren  voor jouw feest.
Lees mijn Biografie hier.

Of het nu om een Soul party, jou bruiloft, een Classic Dance party, een verjaardag, een thema feest of een bedrijfsfeest gaat, je wil altijd een ervaren DJ die echt bekend is met bijna alle genres en er altijd een gezellige boel van maakt. Dus je wilt DJ Auke op jou feest.

Informeer helemaal vrijblijvend naar de mogelijkheden voor zomerse tuin party, het volgende bedrijfsfeest, je verjaardag, je trouwerij of je zoveel jarige bruiloft, een swingend Classic Dance party of reserveer nu alvast voor Xmas of Sylvester party. Ik kom graag de muziek verzorgen met een geweldig fijne en voor de gelegenheid passende, geluidsinstallatie en prachtige sfeer verlichting.

Naast alle feestje heb ik ook een grote voorliefde of specialiteit en dat is Soul.
Soul met een hoofdletter S.
Swingend vanaf moment 1 in de geheel nieuwe Soulman Show. Een absolute aanrader voor een klinkende, swingende, dampende en stampende Soul, Funk, en Disco avond. Klik hier voor meer informatie.

Neem lekker de tijd om site door te nemen, vrienden te worden op Facebook, mijn gekwebbel op Twitter te lezen en natuurlijk mij te boeken voor je volgende super gezellige feest!

Wil je iets specifieks weten?  Bel me dan!! 06-18407600…

Tot gauw!

Collage1 DJ Auke

DJ Auke, Almelo, Hengelo, Enschede, Twente, Soul DJ, verjaardags DJ, bruilofts DJ, Bruiloft DJ, drive in show DJ, bedrijfsfeest DJ, charming DJ, dance classic DJ, Rock classic DJ DJ Auke, Soul, Dance Classics, Bruiloft, verjaardag

Music sounds better with me.