Trouw en Bruiloft feesten

Trouwen, of al jaren gelukkig getrouwd?bruiloft trouwen

Trouwen is altijd een goede reden om een geweldig bruiloftsfeest te geven. Maar ook als je al jaren getrouwd bent wil je de mijlpalen graag met je familie, vrienden, buren en kennissen vieren.
Maak er een onvergetelijk feest van door de beste DJ te boeken. Laat jullie feest invullen met de muziek die jullie willen horen. Dan heb je eigenlijk maar 1 echte keuze…
DJ Auke boeken!

Trouwen, Bruiloft DJ Enschede, Hengelo, Oldenzaal, Almelo, Twente, DJ Auke, DJ Enschede, SOUL DJ, Latin DJ, Verjaardag DJ, Party DJ, Feest DJ, Soulman

Maar als dat nog niet genoeg is…

Het is jullie feest, dus wil ik graag weten welke muziek jullie leuk vinden, maar ook welke muziek jullie niet leuk vinden.
Waar heb je speciale herinneringen aan? Welk nummer willen jullie in de openingsdans op dansen? Wil je als “kind” nog eens met je (schoon) ouder(s) dansen? Ik heb leuke muziek ideeën voor die speciale momenten.

Jullie eigen smaak

Ik stel jullie graag in de gelegenheid een mooie lijst met verzoek nummers van te voren in te dien en ik doe dan mijn uiterste best deze in het feest in te passen. Natuurlijk kan je van mij hulp verwachten om jullie lijst samen te stellen, immers niet alle muziek is echt geschikt om een feestje mee te geven.

Of kies je voor een Thema?

Om jullie bruiloft helemaal jullie eigen stempel te geven kan je ook kiezen voor een Thema  bij voorbeeld Soul & Dance Classics, of Rock’n Roll of Latin.. om zo maar een paar voorbeelden te noemen.

Keuze en optie genoeg om jullie feest speciaal te maken.
Zullen we een afspraak maken om de ideeën en mogelijkheden te bespreken?

Cadeautje

En dan… de avond zelf… daar krijg je zondermeer een cadeautje van mij in de aankleding van de zaal ter waarde van €90,–
Wat dat is, ga ik natuurlijk niet verklappen anders is het geen cadeautje meer.

Andere speciale wensen bespreek ik heel graag met jullie, want het is jullie feest! Neem gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken!

Ik hoop jullie snel te spreken en samen met jullie een geweldig feest te maken.

Trouwen, Bruiloft DJ Enschede, Hengelo, Oldenzaal, Almelo, Twente, DJ Auke, DJ Enschede, SOUL DJ, Latin DJ, Verjaardag DJ, Party DJ, Feest DJ, Soulman