Soul Music met Soul man DJ Auke

Soul Music met Soul man DJ Auke

Een super spetterende Soul avond beleven?  Maar wil je geen flauwe pruiken en foute kleding die weinig te maken hebben met de geweldige dansbare Soul music?

Dan bied ik je hier de Soul Music met Soul man DJ Auke

Dan heb je maar 1 echte keuze en dat is Soul man DJ Auke.
DJ Auke draait de lekkerste Soul Music Soul, de meest groovy Funk en grote maar ook de kleine Dance Classics van toen en nu!

Alle grote artiesten uit deze swingende jaren 70, 80, maar ook van nu, samengevat in 1 super lekkere swingende avond.

Van James Brown, naar Mary J. Blidge, van Bruno Mars naar Mothers Finest, The Temptations, Spinners, Diana Ross.  Ze komen je krijgt ze allemaal weer te horen. Ook die heerlijke nummers die je al bijna vergeten was.   Ze komen allemaal voorbij in deze Super dansbare Show.

Dansen en uit je dak gaan op de Soul muziek uit de jaren 60, 70, 80 maar ook de Soul, Funk en Disco nu nog gemaakt wordt!

 

Soul music Disco ManIdeaal als Thema-avond van je bedrijfsfeest, maar ook super voor een verjaardag, of gewoon omdat je van de beste Soul, Funk, Dance Classics houdt.

 

Wil je meer lezen over de Soul Music met Soul man DJ Auke? Check dan de vernieuwde Soul Music  site. Daar vind je ook enkele voorbeelden van de muziek uit die zomaar tijdens een avond vol Soul, Funk and Disco voorbij kunnen komen.

Of boek meteen of informeer naar de mogelijkheden van de Soul Music met Soul man DJ Auke voor jou feest.

Wil