Recensies

Hier “verzamel” ik de recensie die ik krijg van opdrachtgevers.

Af en toe gebeurd het dat je zo leuk “dankjewel” of recensie mailtje krijgt van mensen waar ik voor heb gedraaid. Stuk voor stuk hele leuke reacties.

Leuke reacties en recensie is “waar ik het voor doe”.
———————-

Hier onder de recensie van Jacqueline

Hallo Hans,   (Red. Hans is eigenaar hrsound.nl)

Ik wil je nog even bedanken voor de geweldige avond die jouw vervaDance CLassics Verjaardagngende collega DJ Auke voor ons heeft verzorgd. De muziek was een feest der herkenning. Ze waren niet van de dansvloer af te slaan! Mochten we ooit weer iets te vieren hebben, dan weten we jullie te vinden!

 Mvg,

Jacqueline Vollenbroek.

———————-

Astrid van Benthem schreef het volgende:

We zijn aan Dj Auke gekomen via een offerte. We waren op zoek naar een dj die op het verjaardagsfeestje van mijn man kon spelen die 50 werd. 

Reacties

Voor die tijd is er goed gecommuniceerd over hoe we het graag wilde hebben en over de muziekkeuze. Auke heeft hier volledig aan voldaan. Hij en zijn zoon stonden qua muziek op de voorgrond maar als persoon op de achtergrond. 

Wij maar ook de genodigde gasten waren zeer tevreden. Het was een zeer geslaagde avond. We kijken er met een mooi en goed gevoel op terug. We gaan hem zeker nog een keer vragen.


Ook kan ik hem iedereen aanbevelen. Hij heeft een breed assortiment aan muziek en kan alle genres draaien. 

TOP!

———————-

Lydia en Sylvia schreven onderstaande recensie.Brufloft met DJ Auke

Wij (Lydia en Sylvia) hebben ons partnerschap laten registreren en vonden dat daar een feestje bij hoorde met een goed stukje muziek. Maar hoe kom je aan een goede DJ?

Een aanvraag uitgezet en daar kregen we diverse reacties op.
Dan is persoonlijk contact heel belangrijk, want dan weet je hoe de DJ klinkt en Auke was vlot, belangstellend en erg klantgericht. Nog even wat gegoogled en toen was de keuze snel gemaakt. Een DJ van onze leeftijd, geweldige staat van dienst en geen onvertogen woord in de recensies.
Heel prettig contact van offerte tot aan de vooravond van het feest.

En nu na het feestje zijn we echt superblij dat we ons gevoel gevolgd hebben. Keurig op tijd; alles getest, Auke nam zonder probleem de rol van ceremoniemeester op zich; Auke en Dwayne waren bereikbaar voor elk verzoek en maakten er een geweldig feest van. Ze voelden aan wanneer welk nummer gedraaid moest worden en volume werd in overleg wat opgevoerd. We kregen alleen maar positieve reacties. Kortom we zouden hen zo weer boeken voor een volgend feestje.

Het was in een woord super en over 12.5 jaar maken we weer een afspraak.

———-

Ivonne Heitkamp schreef deze prachtige recensie.

Voor mijn 50ste verjaardagsfeest afgelopen zaterdag ging ik op zoek naar een dj om de avond ‘een beetje op te leuken’.

recensie Op Google gezocht en DJ Auke gevonden. Tijdens ons voorgesprekje voelde het al direct goed met deze man, er was een klik. Ook manlief en kids voelden zijn goede ‘vibes’ aan. Hij nam de tijd en luisterde goed naar mijn wensen.
Hij stelde voor een playlist samen te stellen met favoriete nummers, nou, dat heeft hij geweten!   Ik had bijna al mijn gasten namelijk gevraagd een plaatje aan te vragen. Op de mail kreeg hij een ellenlange lijst.

Afgelopen zaterdag kwam hij ruim op tijd om alles klaar te zetten. Mijn 86-jarige moeder ging alvast met de beentjes van de vloer met haar 12-jarige kleinzoon, Auke draaide op haar verzoek een nummer van Abba, prachtig moment. Later die middag kwam hij terug en zette de muziek aan.
Zonder pauze heeft hij vervolgens het feest omgetoverd tot ‘mijn’ feest. Heerlijke ouwe muziek, jaren 70 en 80, funky, disco, maar ook Rock kwam voorbij. De ‘die hards’ zongen uit volle borst mee, heerlijk!

Mijn gasten en ik hebben een onvergetelijke avond gehad, het was echt geweldig! Voor volgend jaar twee feesten gepland (man 50 jaar en dochter 18), nou wat ons betreft is Auke er weer bij hoor!

Hartelijke groeten,

Ivonne (en Rogier, Bibi en Timon)

———-

Van Herma en Jan mocht ik over hun feest deze leuke recensie ontvangen:
Tijd voor ijsblokjes! Met DJ Auke

Zorgen voor voldoende ijsblokjes in de drankjes!

Op de warmste avond in mei was DJ Auke onze muziekman.
Hij voelde perfect aan dat het te warm was om direct al te gaan dansen, volume van de muziek was er perfect op afgestemd.

Toen de borrel in de man kwam barstte het feest los, mede door de muziekkeuze van Auke. En dat allemaal in overleg met ons.

Wij kijken terug op een zeer geslaagd feest waar Auke mede voor verantwoordelijk was. Bedankt Auke! 

Gr. Herma en Jan

———

Van Cray (Marieke Pril) Cray (Willy Goud) Events kreeg ik deze onderstaande recensie.
Natuurlijk weer zo trots als een pauw!

Wij hebben in het verleden meerdere keren samengewerkt met DJ Auke, zo ook tijdens de Spanish Night afgelopen november binnen het Eden Hotel te Hengelo.
Daar verzorgde hij een swingende avond vol mooie Latin Music dat ook weer op een geheel eigen manier aan elkaar gepraat werd door hem. Kortom, sfeermaker van het eerste uur.
Van begin tot het eind werd er volop gebruik gemaakt van de dansvloer!

Thanks Auke, tot een volgende samenwerking. (-;

Marieke Pril en Willy Gout, Cray Cray Events

——–

Van Sonja en Erick heb ik een hele eerlijke reactie gekregen naar aanleiding van hun Bruiloft waar ik de muziek mocht verzorgen.

Beste Auke,recensie

Allereerst dank dat je van onze Bruiloft een onvergetelijke avond van hebt gemaakt. Voor ons was het een groot succes en zijn blij dat we het jou hebben laten doen. Jou enthousiasme en professionele aanpak heeft voor veel positiviteit gezorgd.
De muziek op de avond was mooi op ons afgestemd met voor ons beiden de wensen erin verwerkt.

Ook willen we je bedanken voor de foto’s die je maakte en is een leuk extraatje.
Nogmaals heel erg bedankt en kom gerust een keer langs, is altijd gezellig, overleg dat maar even met mijn vrouw.

Met vriendelijke groet,

Erick & Sonja Flietstra———
Een van de leukste en liefste stellen waarvoor ik mocht werken schreven de
recensieonderstaande recensie.

Via via in contact gekomen met Auke, een prettig persoon in de omgang, denkt mee en bovenal enorm enthousiast!
Dit was alleen nog maar onze indruk tijdens de voorbereiding naar het feest (huwelijk) toe. Tijdens het feest wist Auke goed in te spelen op de wensen van onze gasten, die daardoor goed met de voeten van de vloer gingen.

Het is daarnaast onwijs waardevol wanneer een dj zo’n goed gevoel heeft over muziek en hoe deze goed in elkaar te laten overlopen.

Auke, we gaan zeker weer contact met je opnemen zodra we weer een feest gaan organiseren! Bedankt!

Hartelijke groet, N en W.

—————————————–

Reacties vind ik hartstikke leuk om te krijgen. Ben ik bij jou op een feestje geweest om te draaien?  Laat me weten wat je er van van vond en wie weet lees je jou recensie hier weer terug.