DJ Auke op jouw Super Party.

DJ Auke op jouw Super Party.

Kies voor DJ Auke op jouw Super Party dan kies je voor meer dan 30 jaar ervaring achter de draaitafel en dus meer dan 30 jaar feest ervaring.  Ervaring die nodig is om van jou feest een Super Party te maken.
DJ Auke I love PartyOf het nu gaat om een feest met moderne Dance muziek, een lekkere Soul party, of juist van alle stijlen een flinke dosis, je kiest altijd voor DJ Auke.
Alleen dan kies je voor een DJ met een warm en vol stem geluid, die jouw gasten weet te pakken en te stimuleren.DJ Auke I Love Dance

Maar ook een DJ die de rust bewaard als het nodig is, bijvoorbeeld tijdens de binnenkomst van de gasten, tot het bruidspaar er aan toe is de dans te openen, of tijdens een buffet.
Het volume is in het begin nog laag, de muziek stijl rustig en wordt de microfoon niet gebruikt.  Als het feest uiteindelijk echt begint dan is de geest ook volledig uit de fles en kan er van alles gebeuren…

DJ Auke i love reggaeMet de keuze voor DJ Auke, kies je ook voor jou eigen inbreng. Vanaf het eerste moment dat de boeking tot stand komt tot aan het moment dat het feest gegeven wordt kan er heel erg veel besproken worden hoe u wil dat de avond verloopt.

 

Heeft u speciale muzikale wensen, dan houd DJ Auke hier heel graag rekening mee. Vaak wordt een lijstje gemaakt waarin de favoriete artiesten, muziek en nummers aangegeven worden welke dan tijdens het feest gedraaid worden.

Maar ook de muziek die u absoluut niet wil horen houd DJ Auke graag rekening mee.

Allemaal goede redenen om DJ Auke als jouw DJ te kiezen.DJ Auke i love rock
Lees hier de Biografie van DJ Auke, dan begrijpt waarom hij de beste keuze is voor uw Feest.