De Kerstballen show met DJ Auke

De kerstballen show met DJ Auke

De Kerstballen show met DJ Auke, Xmas, x-mas, Christmas, kerstfeest, kerst met ballen. Hoe je het ook noemen wil. Geen Kerstfeest meer zonder DJ Auke

Kerstballen show, xmas, x-mas, christmas, kerstfeest

Kerst… Ieder jaar komt het terug, een warme tijd in koud seizoen. Het einde van een jaar met alles wat daarin is gebeurd. Dan wordt toch weer een jaar bijna afgesloten en is het zeker een prachtig moment om nog eens het personeel in het zonnetje te zetten en ze te bedanken voor hun inzet.

En ee goed feest begint met een goede voorbereiding. Waar? Wanneer? Wat gaan je doen? Maar zeker voor de zakelijke (bedrijfs) feesten is het nu de juiste tijd om met het organiseren te beginnen om onvergetelijk feest er van te maken.
De Kerstballen show met DJ Auke , Xmas, x-mas, Christmas, kerstfeest. kerst met ballen
Boek daarom nu voor uw kerstborrel, kerst viering of feest. De Kerstballen Show!

Kerstballen show, xmas, x-mas, christmas, kerstfeest

 

De lekkerste, gezelligste en de kerststerigste 🙂 show  die je boeken kan.

Een ongeëvenaarde, daverende muzikale kerstshow met de leukste,  gezelligste & mooiste kerstplaten maar ook de lekkerste dans en feest muziek.

Een muzikale reis door de tijd. Alle soorten muziek en artiesten passeren de revue, van Enrique Inglesias, tot Slade, van Wham tot Glenn Miller, van Woodstock via Dance Classics naar wat je maar wil… echt ALLES kan en mag gedraaid worden zolang het maar lekker “kersterig” wordt 🙂 !.

 

Kerst met Ballen…zoals je hem alleen met DJ Auke kan beleven.

Snel boeken via 06-18407600 (alleen zichtbare nummers gebruiken)
Via en mailtje naar DJAuke@adservices.nl
Of gebruik het contact formulier

Kerstballen show, xmas, x-mas, christmas, kerstfeest