DJ Auke voor jullie bedrijfsfeest.

BedrijfsfeestUw Bedrijfsfeest en DJ Auke

Een geweldige keuze! Uw Bedrijfsfeest met
DJ Auke heb je niet alleen de beste Nederlandse Party DJ die voor jou draait, maar mede door mijn super brede muziekkeuze, kan ik ook nog eens voor heel veel toegevoegde waarde zorgen.

De diensten

Maar dat is niet alles, via ADServices kan ik ook een breed scala aan feest diensten aan bieden. Denk hier bij aan unieke Locaties, Catering, Thema’s, dag programma’s, locatie aankleding, sound system, belichting, DJ, male speaker, artiesten, dancers, etc. soul-music.nl

Voor uw personeel

Laten we eerlijk zijn… wat is er nou leuker om uw personeel te laten weten dat u hun harde werken echt waardeert. Dan is het tijd uw personeel weer eens extra te bedanken.
Hoe kan dat nou beter dan eens een knalfeest te geven! Het kost wel tijd om zoiets in elkaar te zetten, zeker als het een surprise party moet worden is dat wel eens wat lastiger… Laat mij helpen uw feest, een feest van niveau te maken.

Maar ook als u (half) jaarlijks uw personeelsfeest zelf of door uw personeelsverenigingĀ  laat organiseren, help ik graag hier en enorm succes van te maken.

Ik doe dat graag en kan, zo als u leest, op veel gebieden “ontzorgen”. Ga er in ieder geval maar van uit dat het een super knal feest wordt, binnen de kaders die jezelf aan kunt geven.

Uw bedrijfsfeest kan alleen maar slagen met DJ Auke. Neem contact op voor een verkennend gesprek.

ADServices.nl , DJAuke.nl, soul-music.nl,

DJ Auke, DJ Twente, DJ Enschede, SOUL DJ, Verjaardags DJ, Bruiloft DJ, Party DJ, Feest DJ, Soul man,