DJ Auke Verjaardag Trouw en Bruiloft DJ

DJ Auke Verjaardag Bruiloft DJ Enschede Hengelo Oldenzaal Twente AchterhoekDJ Auke

Even voorstellen? DJ Auke de Verjaardag Trouw en Bruiloft DJ maar natuurlijk ook de Bedrijfs en Thema feest DJ. DJ Auke Verjaardag Bruiloft DJ Enschede Hengelo Oldenzaal Twente Achterhoek
Vanuit mijn woonplaats Enschede, reis ik door geheel Twente en de Achterhoek om jullie Trouwdag, Bruiloft of jou verjaardag en het Bedrijfs /Thema feest op stijlvolle, met hoge kwaliteit, gepassioneerd en betrokken wijze vorm te geven.
Het is niet voor niets een belangrijke, zo niet de belangrijkste dag van je leven.
Daar hoort een fijne herinnering bij.

Ik breek even op deze pagina in voor een Corona update

Iedereen begrijpt dat het Corona virus Nederland en de rest van de wereld in zijn grip heeft.
Cafés, Restaurants, sportscholen, verpleegtehuizen etc, ze zijn gesloten. Zelf doen we voorzichtig en houden we ons aan de voorschriften en gewenste gedragsregels en steken, diegene die het nodig heeft, een groot hart onder de riem.

ADServices en daarmee DJ Auke sluit zich aan bij de radio actie van 20-3- 2020. Welleswaar niet door een radio station te beginnen maar wel hier de Originele video Clip van Gerry & the Pacemakers te koppelen.

Wij begrijpen dat klanten die geboekt hebben op dit moment hun feest niet door kunnen en mogen laten gaan.
Wij hopen op een snel einde van de ontstane situatie en samen met u in de nabije toekomst en in gezondheid uw feest als nog te kunnen vieren.
Einde Corona update

Jou feest, jou unieke ideeën.

Ongetwijfeld heb je eigen uniek idee hoe jou feest er moet komen te zien. Daarom is geen enkel feest het zelfde. Dat vraagt om persoonlijke aandacht voor jou feest.
Ik werk graag met samen vanaf het eerste contact moment tot het laatste glas geschonken is en de laatste noot geklonken heeft.
Jij kan rekenen op een persoonlijk, uniek feest waar jij en je gasten nog lang over na zullen praten.

Ideeën, mogelijkheden en opties.

Je organiseert niet iedere dag een feest, dan kan het handig zijn om wat ideeën aangereikt te krijgen.  Klik hier voor een leuke lijst met Ideeën, mogelijkheden en opties.

Al zin in jou feest?