DJ Auke voor feest.

Of het nu om je verjaardag, of om je Bruiloft, Trouw dag, Verjaardag of om een Bedrijfsfeest gaat, je wil altijd de beste DJ!  DJ Auke voor feest.
Je kiest dan voor de Swingendste DJ voor jou feest. Enschede, Twente, Overijssel.

De gezelligste DJ uit Twente, maar ook een zeer geroutineerde DJ voor wie een feestje bouwen een tweede natuur is. Een logische keuze dus, DJ Auke voor feest!
Neem gelijk contact met DJ Auke op.

Maar wie is DJ Auke?

Maak kennis met deze spraakmakende DJ uit Enschede.DJ Auke voor uw feest

De DJ met bijna 35 jaar Disk Jockey ervaring achter de Toys of Joy (draaitafel), die jij kunt inhuren voor jouw feest.

De feesten

Of het nu om een Soul party, jullie Trouwdag of Bruiloft, een Dance Classics party, een verjaardag, een bedrijfsfeest met een Rock’n Roll of een Latin Thema gaat, je wil altijd een ervaren DJ die echt bekend is met bijna alle genres en er altijd een gezellige boel van maakt. Dus je wilt DJ Auke voor jou feest.

Informatie

Informeer helemaal vrijblijvend naar de mogelijkheden voor zomerse tuin party, het volgende bedrijfsfeest, je verjaardagsfeest, je trouwdag of bruiloft, een swingende Dance Classic party of reserveer nu alvast voor Xmas of Sylvester party. Ik kom graag de muziek verzorgen met een geweldig fijne en voor de gelegenheid passende, geluidsinstallatie en prachtige licht show.

 

Naast alle feestjes heb ik ook een grote voorliefde & specialiteit en dat is Soul muziek.
Soul met een hoofdletter S.  Swingend vanaf moment 1 in de geheel nieuwe Soul Music Show. Een absolute aanrader voor een klinkende, swingende, dampende en stampende Soul, Funk, en Disco avond. Klik hier voor meer informatie.

 

Twee waanzinnig swingende Nieuwe Shows zijn een feit!

 1. DJ Auke ook te boeken als Rock’n Roll en Rockebilly DJ, onder de naam Rock’n DJ Auke. Deze muziek soort is sterk ondergewaardeerd door menige DJ.
  DJ Auke heeft ook deze muziek soort hoog in het vaandel staan.
  In September 2017 is er een Zeer succesvolle Live Try-Out geweest waarin deze muziek de hoofdrol heeft gespeeld. Rock’n DJ Auke ook voor jou Rock’n Roll Thema feest.
 2. DJ Auke is na de try out van november 2017 ook te boeken als Suave Latin DJ Auke. Een volledig nieuwe Zwoele muziek stroming die de wereld steeds beter in zijn greep krijgt.
  Naar keuze kan de nadruk liggen op de klassieke Spaanse invloed of de meer moderne Zuid Amerikaanse invloed.
  Nieuwsgierig? Dan neem snel contact op.
  Beide thema’s zijn erg geschikt voor bedrijfsfeesten

Neem lekker de tijd om site door te nemen, vrienden te worden op Facebook,  en natuurlijk mij te boeken voor je volgende super gezellige feest!

Wil je iets specifieks weten?  Bel me dan!! 06-18407600…

DJ Auke voor uw feest! De verjaardag, Bruiloft, Bedrijfsfeest DJ!

Tot gauw!

DJ Auke voor feest!