Dance Classics door DJ Auke

Dance Classics door DJ Auke

Wie kent ze niet…. de Dance Classics! iedereen die geen 18 meer is kent ze, en DJ Auke Draait ze.. Dance Classics door DJ Auke .Dance Classics door DJ Auke

Oude tijden herleven niet, ze zijn nooit weg geweest! De jaren 70, 80 en zelf in de jaren 90 zijn er vele juweeltjes op vinyl geperst en gedraaid in de clubs van toen.
Sommigen in de 7 inch single versie, anderen in de 12 inch versie.

De Artiesten:

Een paar namen uit die tijd, Neil Rogers met Chic, Sisters Sledge, Thelma Houston, Whitney Houston, Rappers Delight, Kool and the Gang….en de lijst gaat maar door.
Het is de tijd van “Grote kapsels”, “Keutel vangers”, en woeste Dance moves Kijk maar eens naar de video van  MC Hammer..

 

Maar het is ook de tijd dat ik, DJ Auke, veel draaide in het Twentse uitgaanscircuit. Van Nightclub via Discotheek naar kleine kroeg… Toen heb ik als onvoorstelbaar populaire regionale DJ zeker mijn sporen verdiend.  Dit kan je natuurlijk ook terug lezen in mijn Biografie

Het heden:

Heden ten dage draai deze Dance Classics graag en veel op verjaardagen en bruiloften en het is altijd één groot feest van herkenning.
Ik neem je graag mee op een muzikaal reisje door je jongere jaren, om nog eens lekker uit je bol te gaan op de oude Dance Classics.

Het Dance Classics Thema is ook uitermate geschikt voor uw bedrijfsfeest.
Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.